Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Arrestatie man (23) verdacht van handel in cocaïne in Nijlen

politie

In de nacht van donderdag op vrijdag arresteerde de interventieploeg van lokale politie Berlaar-Nijlen een 23-jarige man uit Harelbeke op verdenking van handel in verdovende middelen.

'De interventieploeg merkte tijdens haar patrouille rond 02.30 uur een verdacht voertuig op aan de Broechemsesteenweg in Nijlen. Even later stopte het voertuig in de Nonnenstraat waar de bestuurder uitstapte, zich naar de zijkant van een woning begaf om zich vervolgens te voet te verplaatsen richting centrum.

Gelet op het tijdstip en de gedragingen van de persoon ging de politie over tot controle. De man kon geen plausibele uitleg geven over zijn aanwezigheid waarna de politie besloot verder onderzoek te doen.

Na een zoeking in de omgeving troffen zij een dealershoeveelheid cocaïne aan op de vensterbank van de woning waar de man naartoe was gegaan.

De man werd gearresteerd op verdenking van handel in verdovende middelen. De drugs zijn in beslag genomen. De man mocht na verhoor beschikken en zal zich later moeten verantwoorden voor de rechtbank.

De recherche van politiezone Berlaar-Nijlen voert het verder onderzoek naar de handel en wandel van de verdachte.' (pol)

Broechemsesteenweg, Nijlen, België

politie

Deel dit artikel